МАРЈАН ЃОРЧЕВ Е РАСИПАН СТАР ЛИСЕЦ, СЕ ОБИДУВА ДА ГИ МИНИРА ПРЕГОВОРИТЕ СО БУГАРИЈА СО ПРЕДЛОГОТ УКИМ И МАНУ ДА СЕ ВКЛУЧАТ ВО ПРЕГОВОРИТЕ

Погледнете колку расипан стар лисец е Марјан Ѓорчев, не вели да ги сопреме преговорите со БУгарија како што вели Мицковски, туку тоа го прави на многу перфиден начин, ги минира преговорите со тоа што предлага во преговорите да се вклучат УКИМ и МАНУ, тоа ќе значи практично стопирање на преговорите, УКИМ и МАНУ се стари националистички дувла на националистички фанатици кои немаат никаква политичка одговорност за разлика од владата која на избори дала ветрување дека ќе ја внесе земјата во ЕУ, тоа едно со друго нема врска, професорите и академиците можат да дебатираат и плукаат националистички реторики со децении се додека земаат по 2-3 илјади евра плата месечно, но политичарите се тие кои одат на избори и бидат казнувани што сме слепо црево во Европа и најсиромашни во Европа, нам ЕУ ни треба суштински, за народот да се збогати и да не биде најсиромашен во Европа.

sunwin club sunwin club game sunwin

sunwin web

tải sunwin apk game bài sunwin sunwin web

tải sunwin

sun win