МИЦКОВСКИ ОЧАЕН: ЗА ДА СТАНАМ ПРЕМИЕР СУМ СПРЕМЕН И ТЕХНИЧКА ВЛАДА ДА ЈА УКИНЕМЕ И ЕДНА ИЗБОРНА ЕДИНИЦА ДА ЈА ИЗГЛАСАМЕ…

– Само за да дојдеме до целта а тоа е промена на власта сум спремен да разговараме и за укинување на техничка влада и за гласање за една изборна единица за малите партии да не мора да им служат на СДСМ и ДУИ, значи на се сум спремен само да дојдеме до целта…

Мицковски на ТВ 24.

game sunwin sunwin club sunwin apk

sunwin

tải sunwin apk sunwin.apk mới nhất sunwin club

game bài sunwin

sunwin