МИЦКОВСКИ СИ ЈА ОТВОРИ ДУШАТА НА ТВ 24: НИЕ КАКО ОПОЗИЦИЈА НЕ САКАМЕ ДА БИДЕМЕ ДЕЛ ОД ПРЕГОВОРИТЕ СО БУГАРИЈА, ТОА СДСМ САМА НЕКА СИ ГО ОДРАБОТИ, НИЕ СМЕ ТУКА САМО ДА КРАДЕМЕ

– Не сакаме да бидеме дел од преговорите со Бугарија. Ние само сакаме да бидеме информирани за се што се преговара ништо повеќе од тоа!

Мицковски вчера на ТВ 24 си ја отвори душата. Практично излегува дека ВМРО ДПМНЕ кога се во прашање тешките теми како влез во НАТО и ЕУ тие не сакаат ништо со одговорноста и тежината на проблемите кои треба да се решат, практично они се тука само за да крадат кога ќе им се пружи шанса и за да глумат патриоти.

sun win

sunwin

sunwin tải sunwin apk sunwin club

game bài sunwin sunwin apk tải sunwin apk

tải sunwin apk tải sunwin apk game bài sunwin