МИЦКОВСКИ ВО ДУЕЛОТ СО ЗАЕВ СЕ ПОЈАВИ СО ЧАСОВНИК ОД 8000 ЕВРА!

Мицковски во дуелот со Заев се појави со скап швајцарски часовник IWC, кои се продаваат по околу 8500 франци односно околу 8000 евра.

Тоа се околу 30 македонски просечни плати, од каде му на лидерот на ВМРО ДПМНЕ толку скап часовник ако се знае дека цел живот работи на државно, нема свој бизнис, туку е професор на УКИМ, директор на ЕЛЕМ, сега лидер на ВМРО ДПМНЕ, толку ли се бавел со криминал да може да си купи часовник од 8000 евра?!?!

Немаме ние ништо против успешните луѓе, секој сака убави работи, само смешно е Мицковски да држи лекции за морал и етика кога е лидер на најголемата мафијашка организација во југо источна Европа па дури и не се срами да се перчи со украдените пари на ВМРО ДПМНЕ и сиот тој имот украден од народот кој го поседува оваа партија…

Интересно е што овие денови ВМРО ДПМНЕ му наоѓа маани на Петре Шилегов за тоа какви коли возел какви куќи и викендици имал, но тој е адвокат 20 години со своја адвокатска канцеларија со 10 вработени и плус сопругата има приватни детски градинки.

Но како Мицковски и Груевски се најбогати на балканот кога цел живот се или пратеници или министри или премиери или професори, значи цел живот на државна цицка со плати до 2000е месечно, како со тие пари се стекнуваат хидроцентрали, станови од 300 квадрата, куќи од 500 квадрата и саати од 8000 евра?!?!

Знаете ли што значи да влезете во бутик да кажете дај ми го тој саат и да наброите 480 000 денари?!?! Некој зема кредит со двајца жиранти за да си купи кола со тие пари, овој саат на рука носи за тие пари?!?!