МИЛЕВСКИ: Со, градоначалникот на Општина Липково, Еркан Арифи, потпишавме договор за финансирање на проект за Изградба на дел од фекална канализација во с. Ваксинце, во висина од 5 милиони денари

⭕ Проектот ќе се финансира со средства од Министерството за локална самоуправа, Биро за регионален развој.

⭕ Инвестициите во комуналната инфраструктура се важни за подобрување на условите за живеење на граѓаните во секое населено место.

▶️ Инвестираме во сите општини!

Link with us
Game bài đổi thưởng