МИЛЕВСКИ: ВЛАДАТА ЌЕ ГИ ОСВЕТЛИ ПАТЕКИТЕ ОКОЛУ БЕРОВСКО ЕЗЕРО

▶️ Градоначалникот на Берово, Звонко Пекевски, го потпиша договорот со кој се овозможува финансирање на проектот за осветлување на патеките на Беровско езеро во вредност од 4️⃣ милиони денари.
▶️ Ги подобруваме условите за развој на туризмот во Малешевијата.

Link with us
Game bài đổi thưởng