МИЛЕВСКИ: Во Пробиштип, со средства во висина од 9️⃣,2️⃣ милиони денари, на иницијатива на градоначалникот, Драган Анастасов, го изградивме првиот Музеј во државата за ретки минерали

Во Пробиштип, со средства во висина од 9️⃣,2️⃣ милиони денари, на иницијатива на градоначалникот, Драган Анастасов, го изградивме првиот Музеј во државата за ретки минерали

Во Музејот ќе бидат изложени над 250 експонати од сите наши рудници, но и од рудниците од регионот.

Го поддржуваме туризмот и ја збогатуваме туристичката понуда!

Link with us
Game bài đổi thưởng