МИНИСТЕРКАТА ЦАРОВСКА ВО ПОСЕТА НА ОСНОВНОТО УЧИЛИШТЕ ДИМИТАР ПОП ГЕОРГИЕВ БЕРОВСКИ ВО ЃОРЧЕ

? Заедно со МОН во континуитет ги унапредуваме условите во општината за да одговориме на сите предизвици на образовната реформа и да обезбедиме инклузивно образование за сите, со неопходната ИТ опрема и современи енергетски ефикасни објекти, адаптирани и пристапни за сите деца.

? Во ерата на дигиталниот свет, мора да ги научиме децата дека компјутерите, таблетите и телефоните не се за играње, туку за учење, истражување и стекнување вештини.

? Со министерката Мила Царовска бевме дел од часот по математика за четвртоодделенците ООУ „Димитар Поп Георгиев-Беровски“, кои се прва генерација што следи настава согласно новата концепција на основното образование.

sunwin web

game sunwin

sunwin apk

game sunwin sunwin.apk mới nhất game bài sunwin

tải sunwin apk