Митева и Пецаков од ВМРО ДПМНЕ учесници на програма која промовира одржлива професионална врска и пријателство помеѓу Република Македонија и САД

Продуктивна средба со Douglas Heye, служел на водечки комуникациски позиции во Претставничкиот дом и Сенатот на Соединетите Американски Држави, како и директор за комуникации на Републиканскиот Национален Комитет.

Заедно со Кирил Пецаков – Градоначалник на Општина Охрид како претставници на ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО сме учесници на програмата за размена на политички лидери подржана од Амбасадата на САД во Македонија и имплементирана од Американскиот Совет на млади политички лидери (American Council of Young Political Leaders)

Оваа програма се фокусира на теми што се однесуваат на демократско владеење, креирање политики, изборни и судски системи и активно граѓанство.

Програмата промовира одржлива професионална врска и пријателство помеѓу Република Македонија и САД.
��������

game sunwin sunwin apk sunwin web

sunwin

sunwin game bài sunwin tải sunwin

sunwin web game bài sunwin sunwin web

sunwin web sunwin club sunwin tài xỉu