МЛАДИОТ СТРУМИЧКИОТ ПРАТЕНИК ЗА ПОФАЛБА – Во овој мандат Коста Костадинов има потрошено 0 денари од парите на граѓаните!

Искрениот пристап кон вас што ме плаќате продолжува и никогаш нема да се смени дури ја имам честа од вас граѓаните на Струмица да бидам во политиката.

Во овој мандат Коста Костадинов има потрошено од парите на граѓаните.

0 денари за патни трошоци!
0 денари за службен телефон!
0 денари закуп за стан!
Ако се сака се може.

ФБ статус на Костадин Костадинов

sunwin cổng đổi thưởng số 1 sun win sunwin bị bắt

https://www.behance.net/taigo88is

game doi thuong go88 go88