МНР: НЕМА ДА СЕ ПРАЌААТ КОНЗУЛИ ВО САД

Почитувани,

Би сакале да реагираме на бројните објавени нецелосни информации поврзани со испраќањето на дипломати во Дипломатско – конзуларните претставништва.

Со оглед дека се работи за информации од доверлив карактер, дозволете да информираме дека Република Северна Македонија во моментов има Генерален конзул во Тотова, САД, Јордан Панев, кој е дипломат од кариера, и кој е избран согласно сите законски прописи. Во моментов тој е на половина од својот мандат и засега не се предвидува негова предвремена замена.

tải sunwin

sun win

sunwin sunwin.apk mới nhất game sunwin

tải sunwin apk sunwin tài xỉu sunwin

sun win