МОЛБА ЗА ПОМОШ, ВЕ МОЛАМ КОЈ МОЖЕ НЕКА ПОМОГНЕ

Андон Поп Чотров, 67 години, со место на живеење улица Тошо Арсов број 18 Струмица со телефонски број 075 278 955, лежи на Систина на хирургија ампутирана нога поради измрзнотина на ткиво со дијагноза дијабет од страна на доктор хирург Митко Караѓозов, на државно не можело да се оперира не се нафаќале поради тешка ситуација на дијабет и тешка измрзнотина на ткиво и на коски.

Инвалиден пензионер нема доволно средства и затоа бара помош за операцијата и за лекови. Број на транскакциска сметка 500600017787275 во Стопанска Банка АД Битола. Човекот е поранешен бранител од војната во 2001-ва.

Многу ви благодарам ако решите да ми помогнете.

sun win

sun win

sunwin web sunwin tải sunwin

sun win

sunwin.apk mới nhất tải sunwin sunwin