(ВИДЕО) МОЖЕБИ Е ВРЕМЕ ДА ГО ПРОТЕРАМЕ БУГАРСКИОТ АМБАСАДОР – КАРАКАЧАНОВ СО НОВ ГРСТ НАВРЕДИ: Македонците се проект на коминтерната, тие се пијаници кои треба да се отрезнат и превоспитаат од нивните шизофрени заблуди

* реклами ——————————————————————————————————————————————-

—————————————————————————————————————————————————–

Можеби е дојдено времето македонската влада да го протера бугарскиот амбасадор како знак на револт поради навредите од бугарската влада. Каракачанов ги премина црвените линии со своите навреди кон Македонскиот народ, па во своето најново интервју не нарекува проект на коминтерната, ветото ќе не отрезнело како ладен туш затоа што сме биле пијани, требало европа да не превоспита, сме биле како шизофреници итн итн… Вакви изјави на министер на соседна влада кон соседен народ е срам невиден, Бугарите не се за во ЕУ, ги пуштија преку ред, тие цивилизациски не се за во Европа туку некаде во средна Африка или среден исток до земјите што се римуваат со Курдистан!

* реклами —————————————————————————————————————————————–

—————————————————————————————————————————————————

Link with us
Game bài đổi thưởng