МУАБЕТ НА МАКЕДОНСКИ ПОЛИТИЧАР СО МАКЕДОНСКО МРЧАЛО

МРЧАЛО – Што правите за ова и ова?
ПОЛИТИЧАР – Па ете делуваме ад хок за да санираме штета трчаме натаму наваму лоши се законите но се прилагодуваме…
МРЧАЛО – Абе треба стратегија визија еј а не од денеска за утре немате бе план ве мрзи да направите стратегија…

МРЧАЛО – А што правите за ова и ова?
ПОЛИТИЧАР – Па се работи на долгорочно решение мењаме закони, дупови, правиме физибилити студија, аплициравме за кредити, правиме заеднички проект со неколку министерства ќе треба да се мења устав…
МРЧАЛО – Абе дааај не гњавите треба одма да се делуе народот чека вие додека ова да го средите ќе ви помине мандатот алоо…

tải sunwin sunwin tài xỉu game bài sunwin

sunwin

tải sunwin

game sunwin tải sunwin sunwin tài xỉu

sun win