МУЦУНСКИ ПРИЗНА ДЕКА ЈА ЛАЖЕЛЕ ЈАВНОСТА: ПРОЕКТИТЕ КОИ СЕ НАБРОЕНИ ВО ОТЧЕТОТ НА ПАРТИЈАТА ЗА 100 ДЕНА НЕ СЕ НАПРАВЕНИ, ТУКУ СМЕ ГИ ПОЧНАЛЕ И ИМАМЕ НАМЕРА ДА ГИ НАПРАВИМЕ ВО СЛЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ!

– Тие проекти кои се наброени во отчетот на 100 дена градоначалници од ВМРО ДПМНЕ не се направени, прекратко е времето да се направат, туку кажуваме дека имаме намера да ги направиме и сме ги почнале, значи ќе се направат во следните 4 години!

Муцунски на Телма призна дека ја излажале јавноста со тоа што се пофалија дека сработиле 1090 проекти за само 100 дена локална власт!