МВР – Прва акредитирана форензичка лабораторија во нашиот регион, која е од огромно значење за МВР, со методи хармонизирани со најдобрите европски практики

Системот за управување со квалитет согласно меѓународниот стандард MKC EN ISO/IEC 17025:2018, е имплементиран од страна на Одделот за криминалистичко-технички испитувања и вештачења при МВР во 2019 година.

Обезбедуваме акредитирана криминалистичко-техничка служба, која ќе биде независна, неутрална, ефикасна, навремена и професионално оспособена, усогласена со барањата на истрагата и истовремено ќе ги исполнува стандардите на современа форензичка институција.

sunwin sunwin apk sunwin.apk mới nhất

tải sunwin tải sunwin sunwin.apk mới nhất

tải sunwin

sunwin.apk mới nhất sunwin tài xỉu sunwin tài xỉu

sunwin