НА ОВОЈ НИ ЛАТАС НЕ МУ Е РАМЕН, КАКО ИДАТ ГОДИНИТЕ ВМРО ДПМНЕ НАОЃА СЕ ПООПАСНИ ПСИХОПАТИ ЗА КУРТОНИ

Кај што е најголем ширач на лажни вести, кај што е најголем слуга на ВМРО ДПМНЕ, кај што до вчера бранеше МАФИЈАШКИ РЕЖИМ и хушкаше народ за да се деси 27-ми април па сега истите убијци ги брани и прави 5 саата интервјуа со избегани диктатори во Будимпешта и се финансира од украденото од екс режимот, он најде да збори за новинарство?!?!

ВМРО ДПМНЕ како иде времето наоѓа се поголеми лудаци да им служат како куртони, човеков е такво психо што ем не се срами од тоа што прави па дури и држи лекции по новинарство, тоа е како Сталин да стане сега од гробот и да почне да збори за правен систем, толеранција, човекови права и лична слобода…

Link with us
Game bài đổi thưởng