НА РАБОТА ВО АНГЛИЈА – само со КОУЗОН СРЕЌЕН ПАТ – ЛЕСНА РАБОТА и ДОБРА ЗАРАБОТКА

info@kouzon.com.mk

Ако за многумина е СОН , за нашите АПЛИКАНТИ Е ВЕЌЕ РЕАЛНОСТ.
ДОБИЈА РАБОТНИ ВИЗИ ЗА АНГЛИЈА, се подготвија и ЗАМИНАА НА РАБОТА во АНГЛИЈА.
Првата група на апликанти за сезонска работа во Англија во секторот земјоделие од денес е веќе го Англија.
Низ многу брз процес на регрутација и аплицирање за Англиска работна Т5 виза , успеавме за 20тина дена да ги организираме и испратиме за Лондон.
Нивниот престој е определен на 6 работни месеци.

Ќе работат во две големи земјоделски фарми :
Welcome to Starkeys Fruit! (starkeysfruitfarm.co.uk)
https://www.facebook.com/fountainplantsboston/

Деновиве очекуваме да замине втората група на Македонски граѓани за Лондон ( вкупно уште 28 лица ).
Во процес на добивање на Англиска Т5 работна виза се нови 45 апликанти.
РАБОТА ИМА ЗА СЕКОЈ КОЈ САКА ДА РАБОТИ во областа на земјоделието.
П
роцесот на аплицирање е едноставен , не се бара познавање на АНГЛИСКИ ЈАЗИК и претходно работно искуство. Доволно е да имате само желба за работа во овој сектор , да ги прифатите условите за аплицирање и работа и да се СПРЕМИТЕ ЗА БРЗО ЗАМИНУВАЊЕ ЗА АНГЛИЈА.

За повеќе информации , слободно јавете ни се на 078 45 44 26 или пратете ни е-маил на info@kouzon.com.mk

Link with us
Game bài đổi thưởng