НАЈДОБРОТО МАКЕДОНСКО ПИВО СКОПСКО СПОНЗОР НА ФУДБАЛСКАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ЕВРОПСКО

Заедно и сѐ е можно!

Заеднички да се радуваме на нови победи, со душа и со срце да ја бодриме нашата репрезентација.

Нѐ радува тоа што еден од најпрепознатливите наши брендови, безвременското „СКОПСКО“ станува дел од фудбалското семејство.

Заедно до нови победи. Напред Македонија!

#PivaraSkopje #FFM #FudbalskaReprezentacijaNaMakedonija #EvropskoPrvenstvo #SKOPSKO

Link with us
Game bài đổi thưởng