НАМЕСТО ДА ПОНУДИ НЕШТО НОВО, МИЦКОВСКИ ГИ КОРИСТИ СТАРИТЕ ИСТРОШЕНИ ФИНТИ НА ГРУЕВСКИ И ПРОТУЃЕР: ПРЕЗЕМАЊЕ И УНИШТУВАЊЕ ДРУГИ ПАРТИИ ПРЕКУ ПОТКУП И МЕШЕТАРЕЊЕ

Еј човече 2020-та година а Мицковски се што можел да смисли е да преземе крило на Интегра?!?! Интегра која освои 12 000 гласачи на изборите, и што со ова, колку ќе спечали Мицковски, 2-3 илјади гласови?!?! И како тоа ќе му помогне?!?! Тоа не е ниту пола пратеник, море тоа не е ни една десетина од пратеник ако се подели на 6 единици?!?!

И вака ли ќе стаса Мицко до власт?!?! Со мешетарење со рециклирање на потрошените финти кои му ги остави во наследство двоецот Груевски – Протуѓер?!?! Наместо да се дистанцира од Груевизмот, Мицко го КОПИРА ОД ТОЧКА ДО ЗАПИРКА?!?!

Креира ПРО ВМРО медиуми, ги праќа своите политичари секој ден да дремат на тие договорени интервјуа, користилажни вести, национализам, популизам, и презема и уништува мали десничарски партии, го чисти просторот?!?!

Па како со тоа ќе дојде на власт? Еве нека ја земе и Интегра и Единствена Македонија на Бачев, па и Левица и што со тоа? Дури и да има 1-2 пратеника повеќе од СДСМ, пак ќе се повтори 2016-та и пак СДСМ ќе направи влада, затоа што Мицковски наместо да се поти и замара со подземни политички ујдурми, треба да се ребрендира и тој и партијата, да свртат друг правец, да свртат нов лист…

Но на кого да објаснуваш, Мицковски и тие околу него СЕ АНТИТАЛЕНТИ ЗА ПОЛИТИКА!!! ДРВА!

tải sunwin

sunwin club sunwin.apk mới nhất sunwin apk

game sunwin sunwin apk sunwin tài xỉu

sunwin.apk mới nhất sunwin.apk mới nhất tải sunwin apk

sunwin