НАУМОСКИ: Во тек е поставување атмосферска канализација во должина од 370 метри на улица ,,Беаз Куле“ во Дексион

Следува последна фаза-асфалтирање.

Продолжуваме…

#ПосветеноЗаЃорче

sunwin

tải sunwin

sun win

tải sunwin

tải sunwin