НАУМОВСКИ: 55 проценти од реализираните проекти во Ѓорче Петров се по предлози на граѓаните. И со ограничени ресурси ги задоволуваме локалните потреби и приоритети идентификувани заедно со нив

?Заради успешна имплементација на процесот на партиципативно буџетирање со вклучувањето на граѓаните, општина Ѓорче Петров доби признание од Finance Think и мрежата ФИСКАСТ.

?Во рамките на успешно спроведениот проект ,,Мои пари моја одговорност-патриципативно буџетирање во општините“ финасиран од УСАИД, општината е една од четирите општини каде во изминатите 2 години се организрат јавни дискусии за креирање на буџетот со најголем број учесници и активно учество на градоначалникот.

sunwin.apk mới nhất tải sunwin apk sunwin web

sunwin apk sunwin tài xỉu sunwin tài xỉu

sunwin

sun win

game sunwin