НАУМОВСКИ: Дексион го доби првото комбинирано игралиште

?Расчистена е долгогодишната депонија, а на истата локација ѓорчевци ќе користат уште една урбана зона за дружење и рекреирање.
?‍♂️?‍♀️Поставени се фитнес справи за спортување, детско игралиште и урбана опрема.
?Следи хортикултурно уредување и поставување на осветлување.

sunwin

tải sunwin

game bài sunwin tải sunwin apk game sunwin

game sunwin sunwin apk sunwin

game sunwin sunwin club sunwin tài xỉu