НАУМОВСКИ: Денеска во Законодавниот Дом, како претставник од ЗЕЛС, учествував на првата Седница на Националниот Совет за Евроинеграции

▶️Усвоен е Планот на активности на Националниот совет за периодот јуни 2021-јуни 2022, а се отвори и широка дебата за перспективите на европската интеграција на државата во пресрет на јунскиот самит на Европскиот совет.

????Членството во ЕУ е наша стратешка определба. Отворените врати на Европската Унија ни го отвораат постепено и пристапот до европските структурни фондови. Со тоа ќе се овозможи одржлив економски развој, повисок стандард и подобар квалитет на живот на граѓаните.

Link with us
Game bài đổi thưởng