НАУМОВСКИ: Финишираат градежните работи за изведба на паркинг простор со 16 паркинг места кај основното училиште Јоаким Крчовски во Волково

?Со изведбата ќе се реши сообраќајниот метеж што се создаваше кај автобуската постојка.
?По асфалтирањето, градежните работи продолжуваат со изведба на паркинг на местото од старата полициска станица
(улица Шидска) со капацитет за 50 возила.

Link with us
Game bài đổi thưởng