НАУМОВСКИ ГО МАСАКРИРАШЕ КАНДИДАТОТ НА ВМРО ДПМНЕ ЗА ЃОРЧЕ: Овој не е нов лик, овој е гробарот на Ѓорче, како претседател на совет гласаше да му се полни џебот на криминалецот Сеад Кочан за милиони евра пари на Ѓорчевци!

– Овој кандидат на ВМРО ДПМНЕ не е нов лик, тој е стариот претседател на совет кој гласаше да му се даде паркот во Ѓорче на Сеад Кочан, му ги полнеа џебовите на Сеад со милиони евра пари на Ѓорчевци ја задолжија општината за ние сега да се тепме на суд со Трансмет во обид да вратиме што може да се врати за да ги решаваме проблемите на Ѓорче кои 30 години сите претходници ги игнорирале…

Аво Наумовски го масакрираше кандидатот на ВМРО ДПМНЕ, Ацо Стојковски…

game sunwin

tải sunwin tải sunwin apk game bài sunwin

tải sunwin

sunwin tài xỉu tải sunwin apk sunwin

tải sunwin