НАУМОВСКИ: Ѓорче Петров добива три нови урбани скверови. На две локации во Хром и една во Даме Груев градиме мали јавни паркови

?На овие јавни површини ќе се постави дрвена конструкција со иновативно осветлување, кружни клупи, корпи за отпадоци, патеки а целиот простор дополнително ќе се облагороди со дрва и зеленило.

?Создаваме нови зелени површини а Ѓорче добива уште едно место за дружба, одмор и релаксација.

Продолжуваме…
#ПосветеноЗаЃорче

Link with us
Game bài đổi thưởng