НАУМОВСКИ: Нашиот боксер, Горјан Gogo Slaveski уште еднаш ја издигна Македонија на спортскиот пиедестал, освојувајќи ја европската титулата на шамипонатот на УБФ (Универзална Боксерска Федерација)

Ѓорче е расадник на спортски таленти.

?Нашиот боксер, Горјан Gogo Slaveski уште еднаш ја издигна Македонија на спортскиот пиедестал, освојувајќи ја европската титулата на шамипонатот на УБФ (Универзална Боксерска Федерација).

?Во знак на поддршка, му врачив Благодарница за ,,Врвни спортски постигања и резултати во областа на боксот, особен придонес во развојот на спортот и промовирање на општина Ѓорче Петров во меѓународни рамки ‘‘ .
И во овој случај ќе ја доделиме вообичаената финансиска помош.

Гого ја имаш нашата поддршка!

Link with us
Game bài đổi thưởng