НАУМОВСКИ: Расфрлени се 12 тони сол на коловозот во Кучково, Орман, Волково и Никиштани

➡️Истовремено, распрскани се 12 тони емулзиона течност низ сообраќајниците во општината кои треба да спречат замрзнување.
➡️Ја следиме состојбата!

Link with us
Game bài đổi thưởng