НАУМОВСКИ: Стартуваме со реконструкција на улици во урбаниот дел на општината. Започнавме со ул. ,,Мијачка‘‘ во Дексион

➡️По барање на жителите, најпрво се изведува атмосферска канализација по што ќе следи асфалтирање во должина од околу 150 метри.

✅Продолжуваме #ПосветеноЗаЃорче.

Link with us
Game bài đổi thưởng