НАУМОВСКИ: Започна реконструкцијата на улица ,,Радушка” во Дексион, после 6 децении, овој коловоз ќе добие нов асфалт

Во широчина од 9 метри, ќе се асфалтираат 560 метри. Безбедноста на пешаците ќе се зголеми со поставување на тротоар по целата должина со широчина од еден метар.

Минатата година на овој потег општината изведе и атмосферска канализациона мрежа.

sunwin sunwin tài xỉu sunwin

tải sunwin sunwin.apk mới nhất tải sunwin

sunwin club tải sunwin sunwin web

sunwin apk sunwin sunwin club

sunwin