НАУМОВСКИ: Започнува нова фаза на рехабилатација на улици во урбаниот дел на општината

✅Стартуваме со ,,Мечкин Камен“ и ,,Сремски Фронт“ во УЗ Мирче Ацев.
➡️На потегот од градинката, па се до крсосницата со улица Ѓорче Петров, ќе се постави нов асфалат во должина од 5️⃣0️⃣0️⃣ метри на површина од 2️⃣5️⃣0️⃣0️⃣ м2.
Продолжуваме…

#ПосветеноЗаЃорче

Link with us
Game bài đổi thưởng