НЕКОЈ ДА И КАЖЕ МАЛЦЕ ДА ЗАЧЕПИ – ЗАХАРИЕВА ДАВА ИЗЈАВИ СО ТОН И СОДРЖИНА КАКО ДА СМЕ ВО ВОЈНА СО БУГАРИЈА

Захариева дава по 2-3 изјави дневно за нашата земја, и во секоја од нив како да се натпреварува самата со себе колку ќе биде по брутална по зајадлива по арогантна по строга по гадна спрема нас. Вакви изјави обично се карактеристични за две земји кои се во војна.

Вакви изјави кон САД и ЕУ имаше министерот за надворешни на СР Југославија во време кога НАТО ја бомбардираше земјата во 1999-та. Исти такви изјави спрема САД сме виделе кога НАТО го бомбардираше Ирак а харизматичниот министер за надворешни работи на Ирак даваше легендарни пресови и изјави за САД пред едно брдо микрофони пред него а то раскажуваше вицеви како Американците ќе виселе на бандерите во Багдад… Вакви изјави се чести кога ќе се запукаат Израел и Либан или Израел и Западен Брег и Газа па ќе почнат да фрчат зајадливи прес конверенции на релација владата на Палестина со владата на Израел. Сега такви изјави има меѓу Азербејџан и Еременија кои се во војна.

Но ние не сме во војна со Бугарија, од каде на Захариева ваква потреба за ваква жестока распаљотка?!?! Има ли некој да и каже малце ДА ЗАЧЕПИ жената?!?! Па добро бре, кокошко една искубана, ти мислиш ли дека и понатаму треба да имаме некакви реалации меѓу двете земји или готово ќе истуриме камиони со песок на Деве Баир и другите гранични премини и крај готово веќе нема да има никакви односи меѓу двете земји?!?! Па има и утре бре жено луда…

Оваа жена како да влезе во некаква лична хистерија и како да не разбира дека со секоја изјава таа додава барем 1 година која ќе треба да помине за нашата јавност да ја малце подзаборави оваа навреда оваа неправда овој нож во грбот кој ни го наденаа браќата?!?!

Како да самото вето не е доволно па Захариева земала една кофа со сол и дење ноќе овие денови фрла сол врз раната од која џврка крв?!?! Ало бре жено, трни се, исчезни малце, изгуби се некаде, иди во мајката таквоата, кој ти е бре…

Бугарите тотално го изгубиле умот. Да ЕУ е јака идеја и јака работа, но со вакви навреди, нема земја, нема народ кој ќе прифати да преќути, или тоа им е целта на Бугарите, никад да не влеземе во ЕУ, со некаков сон дека дотогаш ќе се распаднеме па пак ќе биде Бугарија до Охрид?!

tải sunwin

tải sunwin sunwin game sunwin

sunwin.apk mới nhất sunwin game sunwin

tải sunwin sunwin tài xỉu sunwin web

sun win