НЕШТО СТРАШНО СЕ СЛУЧУВА ВО СЕДИШТЕТО НА ВМРО ДПМНЕ, НЕКОЈ СТАВА ЈАКА ДРОГА ВО ВОДАТА ШТО СЕ ПИЕ ТАМУ!!!