НЕВЕРОЈАТЕН ПРЕСВРТ – ЗАЕВ ОД ОВАА ПОЛИТИЧКА ДРАМА НАМЕСТО ПОЛИТИЧКИ МРТОВЕЦ ВОСКРЕСНА КАКО ПОСИЛЕН И ПОМОЌЕН ОД БИЛО КОГА?!?!

Пишува Саше Ивановски Политико

Има ли нешто појако за еден политичар, да кога ќе каже дека се повлекува да рипне цел свет и цела домашна јавност паничко да вреска АМАН ЖИТИ СЕ ВРАТИ СЕ ИНАКУ ДРЖАВАТА ОТИДЕ ПО ЃАВОЛИТЕ?!?!

Верувајте нема! Колку и да е Заев скромен и нормален политичар, сепак ова му го гали срцето и душата како ништо досега во неговата кариера…

Да кажеш дека се повлекуваш и одма да се распадне и влада и држава и све да почне да иде во три лепе мајчине, тоа значи дека ти како политичар си повеќе значаен од што си мислил и ти самиот и сите околу тебе…

Секако тоа не зборува добро и за државата но тоа е сосема друга тема.

Заев наместо политички леш кој ќе си вози мотор по Бабуна и ќе шитка ајвар по саеми во Кина каде ајварот го ставаат на пици, сега се враќа на политичката сцена помоќен од било кога.

Практично тој е како што беше Тито за Југославија, после него ПОТОП! Ова значи дека Заев сега не е само обичен политичар и премиер, тој самиот, лично, е фактор за стабилност на земјава, балканот и цела југоисточна европа!!!

ПОКЛОН ДО ЗЕМЈА ДРУЖЕ, ДОБРО ШТО СЕ ВРАТИ, ПРЕГОЛЕМ РИЗИК Е ДА ТЕРАМЕ БЕЗ ТЕБЕ, ЗЕМЈАТА НЕ Е СПРЕМНА ЗА ТВОЈА ПОЛИТИЧКА ПЕНЗИЈА!!!

tải sunwin

tải sunwin

sunwin

sun win

sunwin