НЕВЕРОЈАТНО – НАЈГОЛЕМИОТ КОМПЛИМЕНТ ЗА НОВАТА ВЛАДА СТИГНА ОД МИЦКОВСКИ?!?!

Мицковски ги нарече новите министри – ЧУВАРИ НА ЗАЕВИЗМОТ?!?! И го нарече новиот министер за правда – добар правник?!

Вакви комплименти никој не очекуваше, значи новата влада нема да ги разочара сите фанови на Заев кои го молеа да не се повлекува од премиерската функција. Ако новата влада е ЧУВАР НА ЗАЕВИЗМОТ тогаш нема потреба за загриженост.

Токму ЗАЕВИЗМОТ не внесе во НАТО, историски успех за кој сонуваат генерации граѓани на нашата земја. Заевизмот ги покачи платите па сега минималната плата е 250е а просечната е 500е, Заевизмот го донесе ЕДНО ОПШТЕСТВО ЗА СИТЕ поради што 4 години нема тепачки во автобуси и разни други етнички тензии…

Заевизмот ги стави на обвинителна клупа Мијалков и Камев и ги чека долга робија како и пола екс раководство на ВМРО ДПМНЕ и останати мафијаши.

Заевизмот донесе демократија во земјава, конечно секој може да каже што сака и да не му фали влакно на главата.

Заевизмот донесе 1 милијарда евра странски инвестиции во енергетијата пред се во ветерни паркови и сончеви електрани и на пат е да се почне и браната Чебрен која ќе значи уште нови 600 милиони евра инвестиција!

Заевизмот ги зголеми земјоделските субвенции на 200 милиони евра годишно! Заевизмот подели 80 милиони евра грантови на разни стрт апи кои сега вработубваат 8000 луѓе со плати над просечната во земјава.

Заевизмот овозможи релаксирање на односите на балканот па се реализира проектот ОТВОРЕН БАЛКАН каде сите ќе може да аплицираат за работа на огласите на фирмите од Саранда па се на север до Нови Сад притоа нема да се чека на границите со часови туку камионите и туристите ќе врват како да нема граници!

Заевизмот е на прагот да не внесе и во ЕУ, така што Мицковски не свесно ја пофали владата.

sunwin

tải sunwin

sun win

sun win

game bài sunwin sunwin tải sunwin apk