НИКЛОВСКИ: Д-р Сашко Николов е дел од чесната понуда на #СДСМ, доктор Николов е гарант дека успешните политики во Штип продолжуваат и понатаму

Вечерва ја завршивме кампањата за предвремените локални избори во Штип.

Д-р Сашко Николов е дел од чесната понуда на #СДСМ, доктор Николов е гарант дека успешните политики во Штип продолжуваат и понатаму.

Драги граѓани на Штип, вашиот град заслужува легитимен градоначалник, заслужува општина со целосен капацитет.

Искористете го правото на глас и в недела излезете на гласање, на сигурни и безбедни избори по здравјето дадете поддршка, гласајте за број 2️⃣, за Сашко Николов.

За Штип да остане #ВоСигурниРаце.

Link with us
Game bài đổi thưởng
    Tao không top thì mày khỏi top xxx by doctor lêu lêu mãi yêu ^^ Còn coppy tao thấy là tao đập xxxxvidis