НИКОБ обезбедување со специјален промотивен пакет

НИКОБ Обезбедување како лидер во обезбедување на имот и лица постојано се грижи за своите клиенти промовирајќи безбедносни и алармни системи од најпознатите светски брендови кои се креирани да ја зголемат безбедноста на домовите и деловните објекти.
Промотивниот пакет предвидува договор на 36 месеци со НИКОБ обезбедување започнувајќи од 1200 денари месечно во кој вклучува, еднократна уплата за приклучок во вредност од 3000 денари, 24/7 Техничко и патролно обезбедување и видео верификација по добиен алармен сигнал.

Во промотивниот пакет од НИКОБ обезбедување, добивате и бесплатен пакет на алармниот систем од реномираниот бренд АЈАХ HUB 2, кој вклучува гратис:
– алармна централа,
– безжичен магнетен контакт,
– безжичен детектор на движење со вградена камера,
– безжичен далечински паник тастер.

sunwin

sun win

sunwin apk sunwin tải sunwin

sun win

game bài sunwin tải sunwin sunwin apk