НИКОЛОВ: Ќе победиме затоа што општина Росоман го заслужува најдоброто

Почитувани сограѓани,
Ви благодарам за огромната доверба што ми ја дадовте✊✊✊
Вие препознавте што е НАЈДОБРОТО за нашата општина Росоман и затоа денес извојувавме Победа. Но на 31 октомври ова наша победа ќе ја ја потврдиме и ќе биде уште Поголема✊✊
Ќе победиме затоа што општина Росоман го заслужува најдоброто
Ви благодарам од срце

sunwin web sunwin web sunwin.apk mới nhất

tải sunwin sunwin sunwin club

tải sunwin

sunwin

game sunwin sunwin sunwin web