НИКОЛОВСКИ: Чест ми е што денеска имам можност пред целата штипска, но и македонска јавност, да го претставам кандидатот на СДСМ – Социјалдемократски сојуз на Македонија и иден градоначалник на Штип – Д-р Сашко Николов

* реклами ——————————————————————————————————————————————-

—————————————————————————————————————————————————–

Целиот свој професионален и човечки ангажман Николов, го има посветено на непрекината работа во служба на граѓаните и заштита на нивното здравје. И тоа не само за Штип и штипјани, туку за сите граѓани од Источниот регион.

* реклами ——————————————————————————————————————————————-

—————————————————————————————————————————————————–

Со задоволство можам да кажам дека Сашко Николов е олицетворение на чесната понуда на СДСМ, за овие предвремени локални избори во општина Штип.
Немаме сомнеж дека така ќе продолжи и како градоначалник, посветено да работи во интерес на Штип и неговите граѓани.

Link with us
Game bài đổi thưởng