НИКОЛОВСКИ: #Егри е првиот успешно завршен проект за консолидација каде бројот на парцели се намали за скоро четири пати – од 874 парцели на 260

Во рамки на проектот #МАИНЛАНД, со финансиска и техничка поддршка од ??Европската Унија и #ФАО, #МЗШВ им помага на земјоделците и руралните заедници да ги надминат проблемите со прекумерната расцепканост на земјоделското земјиште, малата површина на земјоделските стопанства и недоволната и застарена земјоделска инфраструктура – за да се подобри продуктивноста, конкурентноста и ефикасноста на земјоделското производство, како и условите за живот и работа во руралните средини.

#Егри е првиот успешно завршен проект за консолидација каде бројот на парцели се намали за скоро четири пати – од 874 парцели на 260.

Сега е време кога ветувањата се реализираат. Со #одлучност, #работа и #ефикасност до историски #резултати!

game sunwin

tải sunwin

game bài sunwin sunwin tài xỉu game sunwin

game bài sunwin

sunwin web game sunwin sunwin apk