НИКОЛОВСКИ: ГИ АКТИВИРАВМЕ АВИОНИТЕ ПРОТИВ ГРАД, СО РЕКОРДНИ 262 РАКЕТИ СПРЕЧЕНИ ГОЛЕМИ ШТЕТИ ВРЗ ПОСЕВИТЕ

Преку навремената реакција на #УХМР со активирање на воздухопловите за авионско засејување на градоносните облаци и со вкупно 262 палки беше дејствувано врз градоносни облаци. Ова е рекордно дејствување на авионите со рекорно искористени палки за еден ден, при што е спречена појава на град во над 80% од прогнозите, со што е спречено предизвикување на поголеми штети на земјоделските посеви.

game sunwin sunwin tài xỉu sunwin tài xỉu

tải sunwin

tải sunwin

sun win

sunwin