НИКОЛОВСКИ ИМ ПОРАЧА НА ВРАБОТЕНИТЕ ВО МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗЕМЈОДЕЛИЕ: Нема партиски поделби, од секој вработен барам максимален ангажман, чесна и одговорна работа, професионален однос, висок интегритет и испорака на резултати

Нема место за политика, поделби и разлики.

Од секој вработен барам максимален ангажман, чесна и одговорна работа, професионален однос, висок интегритет и испорака на резултати.

Законот важи за сите а ред, дисциплина и систем мора да има.

Започнуваме веднаш со нова енергија, средби, отвореност и транспарентност во работата, решавањето на проблемите и креирањето на развојни мерки во земјоделството.

sun win

sunwin web sunwin web tải sunwin apk

sunwin

game sunwin sunwin tài xỉu tải sunwin apk

sunwin apk sunwin.apk mới nhất sunwin tài xỉu