НИКОЛОВСКИ НА СРЕДБА СО ДЕКАНИТЕ НА ЗЕМЈОДЕЛСКИ И ШУМАРСКИ ФАКУЛТЕТ ЗА МОЖНОСТА НА АНГАЖМАН НА СТУДЕНТИ ВО ВЛАДАТА

?‍?Работниот четврток го започнувам во пријатен разговор со Декани на дел од факултетите во нашата држава, проф.др. Златко Србиновски, проф.др. Лазо Пендовски, проф.др.Кирил Сотировски, и проф.др.Вјекослав Танаскович.

?‍??‍?Разговараме за можноста за ангажирање на апсолвенти или студенти во рамките на #МЗШВ, и Управите во состав. Младите се главниот двигател и коректив во нашето општество, и нивното место е токму каде се носат клучните процеси.

?Нивната вклученост, иновативност, нивните предлози и идеи би допринеле во креирањето и планирањето на мерки и политики од исклучителна важност за сите.

✅?Со ова ја зајакнуваме соработката помеѓу министерството и факултетите , овозможуваме можност за стипендирање на студентите во сите области, и ги вклучуваме факултетите во изработка на програми и закони.

tải sunwin sunwin tài xỉu sunwin web

tải sunwin apk

sunwin apk sunwin.apk mới nhất sunwin

tải sunwin apk sunwin.apk mới nhất sunwin.apk mới nhất

tải sunwin apk