НОВА ПРОГРАМА – СТАРА ЦЕНА Work and Travel AMERICA – 2021 НЕ ЈА ПРОПУШТАЈТЕ НОВАТА МОЖНОСТ – НОВ ПОЧЕТОК , НОВИ УСПЕСИ

Почитувани студенти ,

Од денес , 14 Октомври 2020 година , Коузон Студентски сервис Македонија, почнува со активно прифаќање на апликации за летна студентска работа во Америка , за сезона 2021.
Сите информации од нашите партнери од Америка, потврдуваат дека во лето 2021 година , СЕКАКО ЌЕ СЕ ПАТУВА, ПРЕСТОЈУВА и РАБОТИ 4 месеци во Америка.

Имаме неколку важни информации да споделиме со сите заинтересирани за учество во програмата за следното лето .

1. НАШАТА ЦЕНА на програмата за ЛЕТО 2021 година – останува ИСТА како и во 2020.
2. ГИ ИМАМЕ ИСТИТЕ АТРАКТИВНИ РАБОТНИ ПОНУДИ – како и во 2020
3. Го проширивме партнерството со неколку реномирани работодавци од Источниот брег на Америка.
4. Нудиме апсолутно флексибилен начин на уплата и грантирано враќање на депозитот уплатен во периодот од Октомври до 31 декември.

ВАЖНО – она што не е нај-нај , е тоа што оваа година т.е за сезона 2021 , бројот на апликанти е ограничен на 70 % од квотата што ја имавме за 2020 година.
Од оваа причина ВЕ ПОВИКУВАМЕ – навреме да не контактирате и да аплицирате.

КОИ СЕ ЧЕКОРИТЕ КОИ ТРЕБА ДА ГИ СЛЕДИТЕ ?

1. Пополнете ја нашата онлине апликација на овој линк

Online application


( системот автоматски ви дава апликативен број за учество во програмата и Вашата апликација кај нас ќе биде сигурна ).
2. Размислете каква работа барате .
3. Од наша страна ќе добиете е-маил со официјална покана да ја пополните комплетната апликација за учество во програмата .
4. Изберете со кого сакате да одите за Америка .( пријавете се заедно со вашите пријатели )

По комплетирањето на овој подготвителн процес , во даден термин ќе ве замолиме да дојдете до една од нашите канцеларии и да ја донесете лично апликацијата .
Средбите со студентите ќе бидат организирани со најавен термин и според протоколите за заштита од КОВИД 19.
ОД Вас ќе побараме само еднаш да дојдете до нашите канцеалрии , и се останато до вадењето на визата ќе биде ОНЛИНЕ .

За крај ,- Америка ве чека – лето 2021 година .
За почеќе информации ВЕ покануваме да не контактирате на info@kouzon.com.mk или 078 45 44 26 , 078 45 44 36 , 078 45 44

game sunwin sunwin apk game sunwin

tải sunwin apk sunwin web sunwin club

sun win

game sunwin

sunwin apk sunwin sunwin club