Новата и модерна експозитура на Комерцијална банка во East Gate Mall на 29.10.2021 ќе им посака добредојде на клиентите со атрактивна понуда на бесплатни услуги за правни лица – денарски платен промет на новоотворени трансакциски сметки и уплата на дневен промет без надомест во текот на целиот работен ден до 31.12.2021 година

Бесплатен денарски платен промет до крајот на годината ќе вршат правните лица што ќе отворат трансакциска сметка токму во експозитурата на Комерцијална банка во East Gate Mall.

Експозитурата на Комерцијална банка на приземјето во East Gate Mall е единствената во молот каде 24/7 е достапен дигитален сервисен центар за вршење готовински уплати, исплати и менувачки трансакции на банкомат, плаќање сметки за јавни услуги, подигнување извод од трансакциска сметка. На сите корисници новоотворената експозитура на Комерцијална банка им нуди широка палета на банкарски производи и услуги и им овозможува брзо, лесно и ефикасно извршување на финансиските трансакции. Шалтерите во експозитурата се на располагање на клиентите од понеделник до петок, од 9 до 18 часот, и во сабота од 9 до 14 часот.

tải sunwin sunwin club game sunwin

sunwin

tải sunwin

tải sunwin

sun win