НОВИОТ ОРГАНИЗАЦИОНЕН СЕКРЕТАР НА СДСМ, ПОПОВ: Заедно со пратеникот Костадин Костадинов го посетивме градскиот пазар каде што разговаравме со жителите на Струмица за нивните потреби и го слушнавме нивното мислење

Денешната сончева сабота ја искористивме со граѓаните на убавата Струмица.

Заедно со пратеникот Костадин Костадинов го посетивме градскиот пазар каде што разговаравме со жителите на Струмица за нивните потреби и го слушнавме нивното мислење.

Продолжуваме да работиме заедно, ги подобруваме условите и го зголемуваме животниот стандард. Создаваме шанси за убава иднина и перспективи за секое семејство.

#СДСМ останува партнер на граѓаните.

Link with us
Game bài đổi thưởng