НУКЛЕАРНА БОМБА ОДЕКНА ВО ВЛАДАТА – ЦУНАМИ ОД ПАРИ ПРИСТИГА ОД БРИСЕЛ – ЕУ СПРЕМА 9 МИЛИЈАРДИ ЕВРА ГРАНТОВИ И ЕФТИНИ КРЕДИТИ ЗА ЗАПАДЕН БАЛКАН!

– Еврокомесарот Вархјеил ме израдува со економско-инвестицискиот план на ЕУ за западен балкан тежок 9 милијарди евра и ние веднаш доставивме листа за предлог проекти и сите беа прифатени се работри за хидроцентрали, регионални депонии, водоводи, канализации, колектори за отпадни води итн итн преку 1 милијарда евра проекти и ова многу ме радува со ова земјава ќе се доближи економски до земјите на ЕУ и за ова сме многу благодарни и ова многу ќе не мотивира како влада да работиме повеќе!

Премиерот Зоран Заев на пресот со евро комесарот за проширување Оливер Вархјеил.

game sunwin game sunwin sunwin web

sun win

tải sunwin

sun win

tải sunwin