ОБЈАВА НА ДЕМАНТ И ИЗВИНУВАЊЕ ОД МАКТЕЛ КОН СТЕВАН КИРКОВ

Мактел.мк и уредникот Саше Ивановски му се извинуваат на г-дин Стеван Кирков поради оваа погрешно пренесена информација.

Што се однесува до личните податоци, го затемнивме датумот на раѓање а бидејќи немаше адреса и број на стан немаше што да затемниме, ако имаше наведено адреса а живеење и таа ќе ја затемневме за да ги заштитиме личните податоци на господинот Кирков. Во таа насока не ни е јасно како е оштетен по основ на објава на лични податоци, освен името и презимето и тоа дека живее во Карпош таму нема никаков друг личен податок за господинот Кирков освен број на пресуда и датум на пресуфа кои се јавни информации за личе кое се бави со политика.

Лични податоци се број на лична карта, матичен број, адреса на живеење, датум на раѓање и слично, овде нема ништо објавено од тие податоци и не ни е јасно за што се жали господинот Кирков.

sunwin sunwin.apk mới nhất sunwin tài xỉu

game bài sunwin sunwin apk sunwin apk

sunwin

sunwin

game bài sunwin game bài sunwin game sunwin