Одберете си идеален дом во комплексот КОСМОС по супер цени на супер локација

✅Топ локација покрај кејот на Вардар
✅На само 3км од строг центар на Скопје
✅Три нивоа на гаражен простор
✅ Деловен простор на приземјето и мезанинот
✅Четиринаесет катови станбен простор со 505 станови
✅Различни типови на станбени единици во зависност од нивната големина, позиција и просторна ориентација, сите во склад со важечките стандарди и нормативи за функционално, современо и квалитетно домување
✅Приземна платформа за влез во објектот, хортикуларно обогатена со зелени површини, фонтана и останати решенија за комфорно современо домување
✅Фитнес, спа центар, градинка, скај бар
?Информации на 076877541 и 076877542

tải sunwin apk sunwin tài xỉu sunwin

sun win

sun win

tải sunwin

sunwin tài xỉu sunwin club game sunwin